tirsdag 27. mars 2012

Raske hamburgerbrød

Dagens hamburgerbrød er laget på en oppskrift inpirert av Trond Moi og Bent Stiansen og er raske å lage da de ikke skal ha noen etterheving.




Ingredienser:
  • 0,5 pk tørrgjær
  • 1,5 dl lunkent vann
  • 2 ss olivenolje
  • 1 egg
  • 300 gr hvetemel
  • 0,5 ts gurkemeie
  • sesamfrø og vann til pensling
Rør tørrgjæren ut i lunkent vann. Bland i olje, egg, mel og gurkemeie. Sett til heving ca 30 minutter. Del deigen i like emner og rull ut til boller. Legges så på stekeplate og trykkes flate. Pensle med vann og strø sesamfrø over. Stekes på 200 grader i ca 15 minutter.

4 kommentarer:

  1. hvor mange brød blir det=????? jeg trenger svar fort

    SvarSlett
  2. Hei, beklager det husker jeg ikke helt. Mener at jeg lagde 6 med forholdsvis "grei" størrelse!

    SvarSlett
  3. Disse ble ikke særlig vellykkede.. Doblet oppskriften og fulgte alt. Ble runde kompakte "steiner"

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, så synd! Vet ikke hva det kan være, for jeg har ikke opplevd det samme heldigvis... :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...