Ingredienser:
- 1 løk finhakket
- 2 fedd hvitløk finhakket
- 1 liter kylling buljong
- 200 gram røde linser (grønne kan også brukes)
- 1 boks hermetiske tomater, hakket
- ca 1 ts cayennepepper
- 1 rød paprika
- chorizo pølse og tykk bacon (ca 200 gram)
- 3 vårløker i ringer
- krutonger
- Fres løk og paprika i litt olje til løken er blank og myk
- Tilsett hvitløk og la den frese med noen minutter før du tilsetter kyllingbuljong, linser og hermetiske tomater.
- La suppen småkoke i ca 10 minutter (dersom det ikke er ferdigkokte linser, må det koke lengre, se bak på pakken)
- Fordi jeg hadde både bacon og chorizo rester, valgte jeg å bruke begge deler. Jeg er mest glad i chorizoen når den er stekt, og det gjorde seg også veldig godt opp i suppen.
- Smak til med cayennepepper og tilsett chorizo og bacon, vårløk og ev krutonger like før servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar