søndag 11. mars 2012

Pitapizza

Etter å ha vært borte hele helgen, så ble det i dag en lett variant av pizza. Dette er enkelt, raskt og smaker godt og passer også ypperlig som restemat, ettersom det er mye spennende man kan ta på som fyll.



Min favoritt: med blåmuggost, serrano skinke og ruccola salat
Legg pitabrød på bakeplaten. Legg på favoritt tomatsausen og det fyllet du ønsker. Barna gjør sin variant med ketchup som tomatsaus og enten pølse eller pepperoni og ost. Jeg og husbonden hadde følgende rester som fyll i dag:
  • blåmuggost, serrano skinke og ruccola salat
  • albondigas (spanske kjøttboller), som var restemat fra fredagens tapas, løk og ost
  • pepperoni, løk, paprika og ost

Klare for ovnen
Stekes på 200 grader i ca 10 minutter. Mmmmmm - deilig og enkelt!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...