Til denne oppskriften "jukser" jeg litt... Jeg har kommet over et fantastisk pulver som lager den deilige sausen. Pulveret kommer fra Fibonacci på Mallorca. Det jeg har hørt er at det er en nordmann som flyttet til Mallorca og savnet det norske brødet. Løsningen på det ble å åpne sitt eget bakeri. Cafe Fibonacci har i dag mer å by på enn ferskt brød og kaker. I dag finnes det flere av dem på Mallorca og i tillegg har noen delikatesse/spesial butikker i Norge begynt å selge noe av det gode tilbehøret de lager. Med dette vidunderpulveret blir dette en veldig enkel, men vellykket rett!
Vidunderpulveret! |
- poteter: skåret i kløfter eller litt større terninger
- Patatas Bravas pulver
- Majones
- Vann
- Creme Fraiche
Avkjøl potetene litt og vend inn den ferdige sausen.
Mmmmm, sterke poteter med mye smak!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar