Det ble litt hektisk med all matlagingen og alle gjestene som kom, så jeg glemte helt bort å ta bilde.... Får illustrere med svinefilet i parmaskinke, som vi også serverte |
Maten duker vi opp på kjøkkenøya og tantebarna elsker å gå å forsyne seg selv med det de har lyst på. Vi dekker alltid også opp til et voksen bord og et barnebord. Dette fordi vi voksne gjerne sitter lengre og koser oss med både mat og drikke mens barna raskt løper videre til andre aktiviteter. Jeg synes imidlertid det er veldig hyggelig å pynte pent og ordentlig både voksen- og barnebordet.
På grillbuffeten var det:
- kyllingklubber
- marinerte kalkunfileter
- helstekt oksefilet
- hel indrefilet av svin med soltørkede tomater og parmaskinke
- grillspyd med kjøttboller og pølse
- fetadip
- tzaziki
- brokkolisalat
- aioli
- en stor salat
- provence poteter
- pommes frites
På kakebuffeten hadde vi:
Den deilige ostekaken med bringebærkrem |
Håper du finner noen gode tips for våren og sommerens grilling!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar