mandag 30. april 2012

Hjemmelaget pasta med kylling, soltørkede tomater og ruccola

En deilig pasta, utviklet fra "basen" i carbonara. Se her for oppskrift til hjemmelaget pasta. Hvis ikke så er det bare å velge favoritt pastaen som tilbehør. Enkel og rask hverdagsrett (hvis du ikke skal lage pastaen da...).

<><> UA-32650012-1</><></>
Det er servert!

Ingredienser (4 personer):
  • pasta
  • 4 kyllingfileter
  • soltørkede tomater i biter
  • 1 pakke ruccola salat
  • 4 egg
  • 1 dl fløte (matfløte eller kremfløte)
  • 2 dl parmesan
  • salt og grovmalt pepper
Tilberedning:
  • bland sammen eggene, fløten og halvparten av osten
  • stek kyllingfiletene (ha dem gjerne i marinade først, ev krydre med favoritt krydderet)
  • kok/lag pastaen
  • legg pasta opp på tallerkenen og bland inn eggeblandingen. Strø over opphakkede soltørkede tomater og ruccolasalat og legg over strimlet kyllinfilet.
  • strø godt over med parmesan og krydre med fersk grovmalt pepper
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...