mandag 30. april 2012

Spagetti carbonara

Dette er en populær pasta favoritt hjemme hos oss. Både hos voksne og barn! Ikke minst når vi serverer det med vår hjemmelagde pasta.

<><> UA-32650012-1</><></>
Mille klar for sin porsjon
Ingredienser:
  • 200 gr bacon
  • 1 fedd hvitløk
  • 0,5 dl kokevann fra spagetti
  • 4 egg
  • 1 dl fløte
  • 2 dl revet parmesan
  • grovmalt pepper
  • litt salt
Tilberedning:
  • Stek baconet, klippet i biter, i en stekepanne
  • Tilsett finhakket hvitløk mot slutten og tilsett 2-3 ss kokevann fra pastaen
  • Pisk sammen egg og fløte sammen med halvparten av osten
  • Legg spagetti i stekepannen med baconet og vend lett om
  • Trekk pannen fra platen og tilsett eggeblandingen. OBS: må ikke være for varmt. Vend blandingen lett inn.
  • Dryss over rikelig med parmasan og grovkvernet fersk pepper
  • Server umiddelbart
Smaklig måltid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...