tirsdag 24. juli 2012

Helstekt indrefilet av svin med brokkolisalat og ovnstekte party poteter

Vi synes at indrefilet av svin er godt samtidig som det finnes så mange forskjellige måter å variere det på. I dag grillet vi det "enkelt", kun marinert i forkant. Pass på så du ikke griller for lenge, la det heller hvile, slik at det ikke blir tørt.

Deilig grillmat, klar til å nytes!

Ingredienser:
  • Hel indrefilet av svin
  • Party poteter
  • 1 Brokkoli
  • 1/2 rød løk
  • pinjekjerner
  • rosiner
  • 1 creme fraiche
  • balsamico eddik
  • olivenolje, krydder, marinade
Tilberedning:
  • Legg svinefileten i marinade og la den gjerne ligge en stund i denne
  • Vask potetene og legg dem i en ildfast form. Pensle potetene med olje og strø over salt, pepper og provence krydder. Stekes i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter
  • Lag brokkolisalat
  • Grill indrefileten og la den hvile før servering. Skjær opp i serveringsstykker.
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...