mmm, klar til servering |
Ingredienser, 2 personer:
- 24 scampi
- 1 lime
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 2-3 sjalottløk
- 2 ss revet frisk ingefær
- 2 ss frisk koriander
- 1/2 chili, finhakket
- 1 grønn paprika
- 1 rød paprika
- 3 vårløk eller 1/2 purre
i marinade, snart klar for steking |
Tilberedning:
- Tin og rens scampiene, husk å ta ut tarmen
- Legg scampiene i en bolle og skvis over saften fra limen
- Finhakk løk, hvitløk, vårløk/purre, koriander og chili.
- Riv ingefæren og skjær paprikaene i mindre biter.
- Hell løk, hvitløk, vårløk/purre, koriander, chili og ingefær over scampiene sammen med et par spiseskjeer olivenolje for marinering
- Varm opp litt olje i en stekepanne og fres scampiblandingen sammen med paprikaen i 3-4 minutter (til scampiene blir rosa. Start lett med paprikaene først, før du tilsetter scampi blandingen)
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar