tirsdag 17. april 2012

Pasta parma salat

En deilig lunsj salat, egentlig hele året, men spesielt nå som vi går mot sol og sommer. Jeg synes ofte den er litt lekker å servere på et fat i stedenfor en bolle når jeg har gjester, men begge deler fungerer selvfølgelig veldig fint! Ingrediensene kan variere noe, men i dagens salat har jeg brukt følgende:


<><> UA-32650012-1<>
deilig salat klar til servering

Ingredienser:
  • Crispi salat
  • Sukkererter
  • Soltørkede tomater
  • Agurk
  • Ruccola salat
  • vårløk
  • Ristede pinjekjerner
  • Pasta skruer
  • Parmasan
  • Parmaskinke
  • olivenolje
  • balsamico eddik
  • maldonsalt
  • grovmalt pepper
Skyll grønnsakene. Del opp salaten i litt større biter og skjær opp grønnsakene. Kok pastaen og rist pinjekjernene i en tørr stekepanne.
Legg opp salat og grønnsaker på et fat, dryss over pinjekjerner og skjær opp parmasanen i tynne biter med en ostehøvel. Hell lett over en god olivenolje og balsamico eddik. Strø over maldonsalt og grovkvernet pepper og bland lett. Legg parmaskinke over, server!

Kan gjerne serveres med godt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...