Klar til servering! |
Oppskriften til krydderet i enchiladas fyllet samt chili og lime salsaen har jeg funnet på http://trinesmatblogg.no/
Sånn gjorde jeg det:
Chili og limesalsa, smakfullt og godt til enchiladas! |
- 200 gram smakfulle tomater
- 1/2 rød løk
- 1/2-1 grønn (eller rød) chili
- saft av ca 1/2 lime
- hakket, frisk koriander
- salt og pepper
Tomatsaus:
- 1 boks med hakkede tomater
- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- 2,5 dl kyllingkraft
- 1/2-1 rød chili
- 1 ts sukker
- frisk koriander
- pepper
Kylling og grønnsaksfyll (2 personer):
- 2 kyllingfileter
- 1/2 grønn paprika
- 1/2 gul paprika
- 1/2 løk
- 1 hvitløk
- 1 ts spisskummin
- 1 ts paprikapulver
- chili pulver
Legg frem 3 tortilla lefser og fordel kylling/grønnsaksfyllet, tomatsausen og revet ost (spar litt saus og ost til å ha på toppen!), og rull dem sammen. Legg dem med skjøten ned i en smurt, ildfast form. Hell resten av sausen og strø over ønsket mengde ost. Gratineres i ovnen på 220 grader i ca 10-15 minutter (til osten har smeltet og lefsene har fått en gylden farge)
Ferdig til gratinering |
Server med litt salat, rømme, jalapeno og guacamole. Sammen med litt god rødvin, ble dette en deilig lørdag kveld mens vi venter på sommervarmen...!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar