Ingredienser:
- 450 gr oreokjeks
- 100 gr smør
- 200 gr kremost
- 2,5 dl melis
- 1 boks kremfløte
- 1 pakke lys sjokolademousse (Toro)
- 3 dl melk
- 1 plate mørk kokesjokolade
Bunnen:
- 300 gr oreokjeks
- 100 gr mykt smør
Ostekremen:
Bland kremosten med melisen og bland godt slik at det blir litt kremete. Pisk fløten til krem og vend forsiktig inn i osteblandingen. Ha i underkant av 2/3 av ostekremen på bunnen. Stikk grovt hakkede oreokjeks ned i ostekremen og sett tilbake i kjøleskap i ca 30 minutter. Resten av ostekremen oppbevares også kaldt.
Sjokolademoussen:
Lag sjokolademousse etter anvisning på pakken. Smør forsiktig sjokolademoussen over ostekremen. Stikk grovt hakkede oreokjeks ned i moussen. Settes i kjøleskap i ca 30 minutter.
Fordel resten av ostekremen over sjokolademoussen. Ha over biter med fint hakket oreokjeks til pynt. Settes i kjøleskap minst en time. Smelt litt mørk kokesjokolade og ringle over kaken.
NYT!
Konfirmanten var veldig fornøyd med kaken, og det virket det som om resten av selskapet var også. Kakefatet ble ihvertfall helt tomt, så det var ingen rester å ta med hjem : )
SvarSlettGlem det:D Jeg overså at det stod på ingrediensene
SvarSlett