onsdag 2. mai 2012

Salat med kyllingfilet, ruccola og parmesan

Med kyllingfilet rester i kjøleskapet, er det enkelt og godt å lage en deilig, smakfull og sunn lunsj!


<><> UA-32650012-1<>
Mmmm, deilig salat lunsj!

Ingredienser:
  • marinert og stekt "reste" kyllingfilet
  • crispi salat
  • ruccola
  • tomat
  • agurk
  • rødløk
  • parmesan
  • extra virgin jomfruolje og balsamico eddik
  • maldonsalt og grovmalt pepper
Skjær opp alle grønnsakene samt del kyllingfileten i biter, bland alt sammen. Skjær over litt tynne parmesan skiver med en ostehøvel. Ringle over god olivenolje og balsamico eddik samt strø over litt maldonsalt og grovmalt pepper.

I dag nyter jeg min salat i sommersolen med en leskende frappe

Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...