Mmm, klar til deilig middag ute |
Ingredienser:
- Torskefilet, ca 150 gram pr person
- Fennikel, 1/2 pr person
- Parmesan
- Olje
- Havsalt og fersk kvernet pepper
- Bacon, klippet i biter
- Tomater
Tilberedning:
- Dryss havsalt på fisken og la den trekke i 15-20 minutter (Saltet gir fisken fastere konsistens). Skyll av saltet og tørk filetene godt. Dryss på salt og pepper.
- Grovhakk tomatene. Legg dem i folie og ringle over olivenolje og grovt salt
- Klipp baconet i biter. Legg bitene i folie.
- Del fennikelen i 2 og kok de i lettsaltet vann i 5 minutter. Tørk av og avkjøl. Smør fennikelen inn med olivenolje og høvle parmesan over den flate delen. Grill fennikelen under lokk i ca 10 minutter, osten skal være godt smeltet og gylden.
- Stek tomater og bacon i folie på grillen
- Stek fisken 4-5 minutter på hver side.
- Server med hjemmelaget potetmos
Lær deg norsk!
SvarSlett