fredag 13. april 2012

"VIP kjendisparty", fødselsdag for 9 åringen

I dag var det full feiring av Milles 9 års dag. Hipp hurra for Mille som ble 9 år 8. april. I år ble det tema-party og alle jentene ble invitert til "VIP party".

Av tekst i invitasjonen stod det blant annet: "VIP party invitasjon. Velkommen på "kjendisparty"! Kom som din favorittkjendis eller den kjendisen du føler deg som selv, klar for å gå opp den røde løperen!"


Den røde løperen var rullet ut og bursdagsbarnet sjekket invitasjoner før gjestene fikk gå forbi sperringer

Den røde løperen fikset jeg med 10 meter billig stoff fra Ikea. Mannen som er "handy" fikset flott sperrebånd med enkel åpning, så når gjestene kom ble de ønsket velkommen av bursdagsbarnet som sjekket invitasjonene før de ble sluppet inn og litt lenger opp på den røde løperen måtte de posere for fotografen som stod klar.

Bordet pyntet vi fint med papirduk og papptallerkner i gull samt sølv servietter. Jentene var dypt imponert over at de fikk ordentlige stett-glass!


<><> UA-32650012-1<>
Bordet ferdig pyntet til fest

På menyen var det:
Hovedretten var veldig populær og gikk ned på høykant. Senere når det var kaketid serverte vi:

Gele i plastkrus med vaniljsesaus, for dem som vil, er populært

Kvelden ble avsluttet med kjendisquiz samt filmkveld med popcorn og godteri. Her var det både fornøyde bursdagsbarn og kjendisgjester! Og det var en spennende og brokete kjendisforsamling med bla Madonna, Katy Perry, Nicki Minaj, Micke Mus, Espen Askeladd, Hermine fra Harry Potter med flere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...