søndag 15. april 2012

Grillbuffet, for store og små

Våren med mars og april, er hektisk bursdagmåned for vår familie. Og, når vi samler storfamilien, da er det mange som skal ha både mat og kaker. Men ettersom vi er veldig sosiale og veldig glad for å ha besøk, så trives vi veldig godt med å samle alle sammen. I går var vi 14 voksne og 7 barn, klare for feiring av jentene i familien med god mat og drikke.


<><> UA-32650012-1</><></>
Det ble litt hektisk med all matlagingen og alle gjestene som kom, så jeg glemte helt bort å ta bilde.... Får illustrere med svinefilet i parmaskinke, som vi også serverte

Maten duker vi opp på kjøkkenøya og tantebarna elsker å gå å forsyne seg selv med det de har lyst på. Vi dekker alltid også opp til et voksen bord og et barnebord. Dette fordi vi voksne gjerne sitter lengre og koser oss med både mat og drikke mens barna raskt løper videre til andre aktiviteter. Jeg synes imidlertid det er veldig hyggelig å pynte pent og ordentlig både voksen- og barnebordet.


På grillbuffeten var det:
Godt grillet kjøtt av sjefsgrilleren fikk mye skryt. Aiolien og tzazikien ble nesten tomme, men det som ble mest kommentert var fetadipen og brokkolisalaten ettersom dette er litt nytt og annerledes tilbehør for mange.

På kakebuffeten hadde vi:


Den deilige ostekaken med bringebærkrem

Håper du finner noen gode tips for våren og sommerens grilling!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...