onsdag 18. april 2012

Kremet laks i folie

Fisk i folie er enkelt, sunt, saftig og smakfult og kan lett tilberedes enten på grillen eller i stekeovnen. Pakken kan du fylle med dine favoritter eller det du har i kjøleskapet. I dag fylte jeg pakkene med sukkererter, purre, rødløk, friske urter, laks og en klatt med kremost med urter.


UA-32650012-1
Fiskepakken, klar for grillen eller ovnen

Ingredienser:
  • laks
  • sukkererter
  • purre
  • rødløk
  • timian
  • kremost med urter
  • maldonsalt og sitronpepper
Skjær fisk og grønnsaker i passende biter og legg på folie som du har lagt en klatt smør eller noen dråper olivenolje på. Ta på litt salt og sitronpepper og legg over enten kremost, muggost eller creme fraiche/rømme.

Legges på grillen eller settes midt i ovnen og stekes på 200 grader i ca 15-20 minutter, til fisken er passe stekt. Server med ris, poteter eller hjemmelaget potetmos

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...