torsdag 19. april 2012

Foccacia med tunfiskrøre

Tunfiskrøre er saftig og godt på mange typer av brød, og ofte noe vi lager til lunsj om sommeren. Gjerne i en baguette eller lignende til å ta med seg på stranden også, god smak og litt salt, noe som er deilig spesielt når man er i varmen. Barna liker også dette godt.

I dag kjøpte jeg meg et deilig foccacia rundstykke på Godt Brød og hadde en deilig lunsj hjemme.


<><> UA-32650012-1<>
Lunsjen er servert!

Du behøver:
  • 1 boks tunfisk i olje eller vann
  • majones
  • litt hakket rødløk (kan sløyfes)
  • tomat, salat, agurk
  • salt og pepper
  • godt brød

Tunfiskrøren:
Bland sammen tunfisken med majones til du får ønsket konsistens. Bland inn litt hakket rødløk og smak til med salt og pepper.

Del foccacian/rundstykket i to og legg salat på den nederste delen. Legg på ønsket mengde med tunfiskrøre og legg agurk og tomat på toppen før rundstykk "lokket" legges på toppen.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...