mandag 9. april 2012

Baconstekt kyllingfilet med kremet blåmuggost-saus

En deilig pastarett med gode smaker og saftig kyllingfilet!



Ingredienser (4 personer):
  • 1 kyllingfilet pr person
  • 1-2 skiver bacon til å surre rundt hver kyllingfilet
  • blåmuggost, ca 125 gram.
  • 1 beger matfløte eller lett creme fraich
  • salt & pepper
  • litt presset sitron
Tilberedning:
  • Surr en baconskive rundt hver kyllingfilet.
  • Dryss over salt og pepper
  • Stekes raskt på begge sider i varm panne med olje/smør
  • Etterstekes i stekeovn på 150 grader i 10-15 minutter, til kyllingen er gjennomstekt
  • Blåmuggost-saus: varm opp fløte og blåmuggost i biter, smak til med grovmalt pepper og ev litt presset sitron
  • Kok pasta
  • Bland den avrente pastaen med sausen og anrett oppskåret kyllingfilet over pastaen. Serveres med tomat & løk-salat ev annen type salat.
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...