torsdag 12. april 2012

Quesedillas, "restemat"

Når vi har hatt taco her i huset, så er det som oftest noe rester igjen. Det lager vi ofte deilig restelunsj av dagen etter. Populær lunsj som går ned på høykant både hos liten og stor.


Klar til servering med salsa, rømme og koriander på toppen

Du behøver:
  • Tortillalefse
  • revet ost
  • taco-karbonade
  • salsa
  • rømme
Variasjoner og alternativ dersom du har mange du skal lage lunsj til er å bytte ut tacokjøttet med skinke ev andre kjøttrester etter helgen som feks stekt oksekjøtt, svinekjøtt eller kyllingfilet.

Slik gjør du:
  • Legg ost og det kjøtt, kylling, karbonadefyllet du ønsker på den ene tortillalefsen.
  • Legg den andre tortillalefsen over og varm opp i ovn eller stekepanne til begge lefsene er lett stekt og osten har smeltet.
  • Server med feks salsa og rømme ev annet ønsket tilbehør alt ettersom hvor sterke eller milde de ønskes og om det er barn eller voksne som skal spise. Her er det også veldig enkelt og lage noen barnevarianter og noen litt mer spennende voksenvarianter slik at alle blir fornøyde.
  • Passer også perfekt som turmat enten i folie som kan varmes på bål, eller spises kald.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...