fredag 13. april 2012

Hvitvinsmarinade med dijonsennep

Nå er snart grillsesongen i gang for fullt. Istedenfor å kjøpe ferdig pose marinade, er det enkelt å lage marinaden selv. Dette er en marinade som passer fint til kylling eller kalkunfilet


<><><><> UA-32650012-1<><>
Her er marinade og kalkunfilet blandet sammen

Ingredienser:
  • 2 ss dijonsennep
  • 4 ss hvitvinseddik
  • 4 ss olivenolje
  • 1 sjalottløk, finhekket
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • salg og nymalt svart pepper
Ha alle ingredienser i en bolle og bland godt. Legg kyllingen eller kalkunfiletene i en pose og hell marinaden over. La det trekke minst en time og helst natten over.

5 kommentarer:

  1. dette skal jeg prøve:) kalkunfilet 1,5 kg regner medat denne marinaden blir super

    SvarSlett
  2. Det tror jeg helt sikkert at den blir! Tonje : )

    SvarSlett
  3. pleier du og kryddre når du skal steike kalkun filet ??

    SvarSlett
  4. Hei, nei jeg pleier kun å ha på en god marinade. Jeg synes det både gjør kjøttet saftig og gir god smak. Ta heller favoritt krydderet i marinaden : )

    SvarSlett
  5. skal kalkunen med marinade i romtemperatur eller ikjøleskap

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...