Riskrem med rød saus hører julen til for mange, også for oss! Dette har blitt vår favoritt variant de siste årene!
|
Mmm, deilig riskrem! |
Riskrem, 6 personer:
- 4 dl risgrøt
- 3 dl kremfløte
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ss sukker
Lag risgrøt, avkjøl. Visp fløte, sukker og vaniljesukker til en luftig krem. Bland kremen med grøten og server med rød saus.
Bringebærsaus:
- 1 dl vann
- ca 150 gr sukker
- 400 gram frosne bringebær
- 1 vaniljestang
- Saften fra 1/2 sitron
Kok opp vann og sukker til sukkerlake. Tlsett frø fra vaniljestangen samt selve stangen i tillegg til bringebærene. Avkjøl blandingen. Kjør det hele i en blender og smak til med sitron saft. Sil saften og sett kaldt i kjøleskapet slik at den er kald til servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar