Julelunsjen står klar! |
Det er sikkert ulike tradisjoner for hva som skal være på julelunsj bordet. Vår meny kan variere noe fra år til år, og er nok også preget av at det er mange barn på lunsjen, men noen faste innslag er alltid med. Dette var gårdagens buffet:
- Gravlaks og sennepssaus
- Røkelaks
- Eggerøre
- Halve egg, noen med løjrom og noen med kaviaer
- Løjrom, rømme og hakket rødløk
- Reker
- Spekemat
- Roasbiff, sprøstekt løk, remulade
- Ribbebiter
- Medisterkaker
- Kjøttboller
- "Nissepølser" (små pølser)
- Skinkestek
- Juleskinke
- Sylte
- Bayonneskinke
- Grov sennep, rødbeter, agurk
- Rødbetsalat
- Ostefat: brie, stilton, edamer og hjemmelaget fikenmarmelade
- waldorfsalat
- lun chevre salat med valnøtter
- Sennepssild, løksild, tomatsild
- Lefse, müslibrød, valnøttbrød, loff
Langbordet dekket for 20 personer! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar