Mmm, her var det mye smak |
Ingredienser (4 personer):
- 600 gram svinefilet, skåret i strimler
- 1 rød paprika, i strimler
- 1 grønn paprika, i strimler
- 2 fedd hvitløk, i biter
- 1 løk, i strimler
- ca 3 cm ingefær, fint revet
- 1/2 rød chili, små hakket
- 1 boks mini-mais
- 1 boks kokosmelk
- 2 dl vann
- 2 ss soyasaus
- 1 ss oystersaus
- 2 ts rød curry paste
- 1 neve fersk koriander
- 1 ts brunt sukker
- saften fra 1 lime
- ris
Tilberedning:
- Fres løk og hvitløk i olje til det er blankt
- Ta opp i curry paste og la det frese inn
- Bland inn vann og kokosmelk og la det koke opp
- Tilsett øvrige grønnsaker og ingredienser
- Stek det strimlete kjøttet
- Kok opp ris
- Ta kjøttet i med det andre, klar for servering!
Den så kjempegod ut Tonje, jeg skal prøve den!
SvarSlett