mandag 10. september 2012

Restepai

Deilig, enkel og smakfull pai laget på gårdagens søndagsmiddag! I en restepai, så er det selvfølgelig fritt frem med hvilke rester og favoritter du måtte ha. Gode ingredienser i pai kan være både bacon, skinke, kylling og kalkun eller hvilke som helst annen type kjøttrester du måtte ha.


Restemat kan være så mangt! Her i en deilig og smakfull variant



Dette ble dagens restepai hos oss:

Ingredienser:
  • 1 pakke maizena paideig
  • rester fra oksefilet, skjært i små biter
  • revet ost
  • cherrytomater
  • frisk, hakket timian
  • 3 egg
  • 1 matfløte
  • salt og pepper
Tilberedning:
  • Lag deigen som anvist på pakken. Husk å "prikke" den
  • Legg på ønsket mengde med kjøttrester
  • Visp sammen egg og fløten sammen med salt og pepper
  • Hell egg og fløte blandingen over kjøttet
  • Strø over revet ost
  • Del cherrytomatene i skiver og legg på toppen sammen med frisk timian eller andre urter dersom du har
  • Stekes i ovn på 200 grader i ca 35-40 minutter (til eggemassen er stivnet og paien er stekt)

    Serveres med en frisk salat!
     

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...