wraps klare til å pakkes med i sekken |
Wraps:
Wraps kan varieres i det uendelige, så her er det bare å la fantasien og ikke minst lysten få fritt spillerom! I sommer hadde vi en fantastisk tur til Gaustatoppen, og da var disse super populære når vi kom opp til toppen. Wraps lager du enkelt ved å varme tortilla, enten i mikroen (i pakken, stikk noen hull med en gaffel først) eller i stekeovnen inne i aluminiums folie, når tortillaene har blitt litt varme, så legger du på ønsket smak og ingredienser. Dette var våre på siste tur:
- wraps med kyllingfilet, pesto og paprika. I forbindelse med grilling dagen før, hadde vi grillet opp noen marinerte kyllingfileter. Disse tok jeg å skjærte i litt tynne strimler og la dem på tortilla lefsene sammen med pesto og litt skåret paprika. Rull sammen lefsene og del dem i to. Jeg pleier så å pakke dem inn i aluminiums folie. Da er det enkelt å spise og ikke minst så er det enkelt å varme dem litt på et bål eller over en panne på primusen.
- wraps med kyllingfilet og aioli
- wraps med kjøttboller og aioli. Del kjøttbollene i små skiver/biter og legg dem på etter at du har smurt med aioli
- wraps med cacciatore (en nydelig italiensk salami), pesto og brie
Mmmm, wraps smaker godt når vi når en topp! |
- Pølse på mat termos. Det kan vi ha med oss både i tursekken eller når vi skal kjøre lengre biltur. Mye bedre enn å kjøpe pølse på bensinstasjoner langs veien!
- Supper er også deilig mat man kan ha med på en mat termos. Da kan man feks også ha med et deilig foccacia brød
- pizza snurrer er også deilig turmat
- Diverse pastasalater er både godt og enkelt å ha med seg i en plastboks
- En annen favoritt på turen er også quesedillas for eksempel laget på rester fra taco middagen
God tur!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar