Vi er også veldig glade i asiatiske smaker som kokosmelk, karripasta, peanøtter og koriander og dette var en velsmakende og nydelig hverdagsmiddag.
Da var den ferdig i ovnen! |
Ingredienser (4 personer):
- 4 kyllingfileter
- 2 små rødløk i skiver
- 5-6 hakkede vårløk
- 1 grønn paprika i strimler
- 5-6 ts rød karripasta (eller mindre om du ikke ønsker den så sterk)
- 1/2 boks kokosmelk
- 1,5 dl creme fraiche
- 1 boks hele hermetiske tomater (bruk kun tomatene, hell ut mesteparten av saften)
- 2 ss soyasaus
- 1/2 sitron
- 4 ts sukker
- 1 ss paprikapulver
- 4 ss peanøtter
- 1 neve friske koriander
- Del kyllingfiletene opp i biter og legg disse over i en ildfastform sammen med rødløk og vårløk
- Rør sammen karripasta, kokosmelk, creme fraiche, hermetiske tomater, soyasaus, sitron, paprikapulver og sukker. Hell de over i formen og la alt stå og trekke i 10-15 minutter før du setter det inn i ovnen. Stek i ca 25 minutter på 200 grader
- Dryss over peanøtter og grovt revet koriander like før servering.
Smakte deilig med ris, salat og nanbrød
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar