Coleslaw, deilig tilbehør til grillmaten! |
Jeg har søkt litt rundt, og har falt for oppskriften til Bent Stiansen. Synes det var litt lite "saus" på den, så jeg lager dobbelt opp av det.
Her er den:
Ingredienser:
- 300 gram kål, snittes i strimler
- 1 stk gulrot, raspes grovt
- 1 grønt syrlig eple, raspes grovt
- 2 ss finhakket sylteagurk
- 1 dl majones
- 1 dl creme fraiche
- 2 ss sitronsaft
- 1 ss sukker
- 2 ss HP saus
- salt og pepper
Tilberedning:
- Rens grønnsakene og snitt og rasp som beskrevet over
- Bland majones sammen med creme fraiche, sitronsaft, sukker, HP saus, finhakkede sylteagurker samt salt og pepper.
- Ha sausen over de snittede og raspede grønnsakene og bland godt
Gjør seg veldig godt til grillbuffeten!
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar