Deilig farsdagsmiddag! |
Ingredienser:
- Hel indrefilet av svin
- Poteter
- Brokkoli
- 250 gr sjampinjong
- 1,5 dl kyllingkraft
- 1 boks lett creme fraiche
- 1/2 sitron
- salt og pepper
- Provence krydder
Tilberedning:
- Skrell poteter, skjær dem i båter og legg dem i en ildfast form. Pensle potetene med olivenolje og strø over salt, pepper og provence krydder. Stekes i ovnen på 200 grader
- Smelt litt smør og olje sammen i panne og stek indrefileten på alle sider, på sterk varme
- Legg så indrefileten i en ildfast form og inn i ovnen (går fint hvis du har varmluft), og stek denne mot slutten av steketiden for potetene.
- Del brokkolien i små buketter og kok disse i lettsaltet vann i 2-4 minutter, avhengig av størrelse.
- Skjær sjampinjongen i skiver og stek den i pannen etter kjøttet. Ta opp i mer smør og olje, før du legger sjampinjongene oppi til steking.
- Tilsett kyllingkraft og creme fraice, kok opp og la det koke 3-4 minutter.
- Smak til med salt, pepper og litt fersk presset sitron. Sitronen gjør utrolig mye for å få den gode smaken!
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar