Panna Cotta er enkelt å lage og smaker utrolig godt!
Deilig panna cotta i form, som noen allerede har forsynt seg av... |
Ingredienser (8 porsjoner eller en form):
- 6 gelatinplater
- 2,5 vaniljestang
- 10 dl kremfløte
- 3 dl sukker
- 225 gram frosne bringebær
- 130 gram melis
- 2,5 ss sitronsaft (presset fra fersk sitron)
- Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Skyll godt og klem ut vannet
- Snitt vaniljestengene på midten og skrap ut frøene
- Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestengene og frøene du har skrapt ut
- Ta det av platen. Ta ut vaniljestengene og legg i gelatinplatene
- Hell blandingen i 8 former/glass eller i en større form. Avkjøl minst 3 timer før servering
- Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en foodprosessor eller blender og kjør til massen er glatt. Sil den for å ikke få med bringebær frøene
- Hell sausen over den avkjølte vanilje/fløte massen, server
- Kan fint lages 1-2 dager i forveien
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar