Som tilbehør valgte vi provence poteter og brokkoli. Den kan gjerne serveres med kokte poteter samt andre grønnsaker eller en frisk salat.
Ingredienser:
- Kalkunfilet
- curry
- salt og pepper
- 3 dl vann
- 1 creme fraiche
- 1 ss kyllingfond (ev 1/2 kyllingbuljong terning)
- maizena eller meljevning
- poteter
- olivenolje
- provence krydder
- start med potetene (se link over)
- Krydre kalkunfiletene med salt, pepper og litt curry og stek dem med litt smør i en stekepanne
- Når kalkunfiletene er ferdige, ta dem ut av pannen. Legg opp i litt mer smør og strø over 1 t-skje curry. Fres dette lett
- Tilsett vannet, creme fraichen og kyllingfond/buljongen og la det putre litt. Smak til med salt, pepper og ev litt mer curry.
- Vil du ha sausen litt tykkere, tilsett litt maizena eller meljevning (ta en ss mel og rist ut med kaldt vann, helles litt etter litt opp i sausen til ønsket konsistens)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar