Deilig og friskt med godt kjøtt fra grillen |
Ingredienser:
- ytrefilet
- 1/4 pose ruccola
- 1 presset hvitløk
- 2 ts hvitvins vinäger
- 5 matskjeer med olivenolje
- 1 ts salt
- 1 ts sukker
- pasta
- 1/2 pakke kirsebær tomater eller lignende
- 1/2 rødløk
- 1 grønn paprika (eller gul)
- noen soltørkede tomater
Krydre ytrefiletene med salt og pepper og gjør dem klare for grillen. Kok opp pasta. Mens pastaen koker deler du tomatene i 2, skjærer løken i tynne ringer samt strimler paprikaen og noen soltørkede tomater. Grønnsakene blandes med pastaen.
Ruccoladressing:
Miks sammen ruccola, hvitløken, vinäger, olje, salt og sukker med en stavmikser og hell over i en liten serveringsbolle. Helles over pastaen ved servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar