Deilig og smaksrik pasta med fisk |
Ingredienser (4 personer):
- 3 dl matfløte
- 1-1 1/2 purre
- 1 rød chili
- 2-4 fedd hvitløk
- 1 boks reker (ev 200 gram ferske reker)
- 1 boks krepsehaler
- 1-2 terninger fiskebuljong
- 1-2 ts tomatpure
- litt melk
- maisenna
- Skjærgårdskrydder
- Frisk dill
- 250 gram laksefilet pr person (skinn og benfri)
- Stek fisken i panne, 50/50 olje o gsmør. Krydre med skjærgårdskrydder og legg til side
- Snitt purre, chili og hvitløk. Fres lett i pannen til de blir blanke og myke
- Ha i fløten og knus buljongterningen over
- Spe med litt melk
- Jevn med maisenna. Må ikke koke!
- Ha i tomatpure
- Smak til med kraft fra reker/krepsehaler hvis den enten er for tykk eller for sterk
- Legg i fisken og la den trekke i 5-7 minutter
- Strø over reker, krepsehaler og dill rett før servering
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar