Deilig pasta til middag |
Ingredienser, 2 voksne og 2 barn:
- 400 gram pasta
- 1/2 dl olivenolje
- 1 løk, finhakket
- 2 gulrøtter
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 kvast fersk rosmarin
- 500 gr karbonadedeig
- 400 gram hakket tomat (på boks)
- Litt salt og pepper
- Litt revet parmesan
- Hakk opp løk, gulrøtter og hvitløk.
- Varm opp litt olje i en kjel og fres dette sammen med rosmarinkvasten (løken skal bli blank/gyllen)
- Brun samtidig karbonadedeigen i en stekepanne. Ha kjøttet over i kjelen med grønnsakene, kok ut stekepannen med litt vann og tilsett tomatene.
- Kok opp og la det forsiktig småkoke i 15-20 minutter. Kok samtidig opp vann med litt salt og olje til pastaen, slik at denne koker mens raguen koker ferdig.
- Vend kjøttsausen over pastaen og kriydre med litt salt og nykvernet pepper. Dryss gjerne over revet parmesan og ev litt fersk basilikum
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar