tirsdag 26. juni 2012

Grilltallerken med fargerik potetsalat og kremost fylte champinjonger

Med sommerværet vi har i år, så nytter det ikke å vente på de fine, varme sommerdagene før vi griller... I dag har vi sett sol ihvertfall, så får vi heller spise inne.

Dette er en enkel grilltallerken med mye smak og fine farger.


Deilig og smakfull potetsalat



Ingredienser:
  • Spareribs
  • Chorizo grillpølse
  • Bratwurst
  • mais
  • Champinjonger
  • Urte kremost
Grill spareribs, pølser og mais. Skjær av bunnen og hul ut champinjongen. Fyll champinjongen med litt urte kremost og grill dem lett også.

Potetsalat:
  • 500 gr nypoteter
  • 5 reddiker
  • 50 gram sukkererter
  • 1/2 rød løk
  • fersk timian
  • chevre ost
  • Dressing:
    • 1 dl olivenolje
    • 2 matskjeer dijon sennep
    • 1,5 matskje hvitvins vinäger
    • salt & pepper
    • finhakket gressløk 
    • 1/2 teskje sukker
Hakk løken og del sukkerertene i mindre biter. Reddikene skjæres i tynne skiver. Kok potetene, avkjøl dem og skjær dem opp. Bland sammen ingrediensene til dressingen. Bland sammen grønnsaker, poteter og dressing. Skjær osten i små biter og bland inn.



Frisk potetsalat til tyngre og smakfullt kjøtt



Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...