søndag 20. mai 2012

Limemarinert salmalaks med sesamfrø på crustini

Deilig og frisk forrett eller fingermat når du får gjester.


<><> UA-32650012-1<>
Mmm, klar til servering på terrassen

Ingredienser:
  • Salma laks, skjært opp i små terninger
  • 1 lime
  • 1 ss god olivenolje
  • 1 ts soyasaus
  • sesamfrø
  • kvernet pepper og maldonsalt
  • crustini

Slik gjør du:
Bland sammen saften fra limen, olivenoljen og soyasausen, smak til med pepper, maldonsalt og sesamfrø og bland inn laksen. Legg en bit laks på en crostini og det er klart til servering. Serveres med en gang. Enkelt, raskt og deilig!

For andre tips med salmalaks som fingermat, se også limemarinert salmalaks med koriander på nachos


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...