onsdag 16. mai 2012

Gratinert kasslerform i chilisaus

Kassler kjøper jeg gjerne med meg hvis vi er i Sverige og handler. Det er ferdig tilberedt, røkt svinekjøtt. Om sommeren er det deilig enten å spise kaldt eller varmt (kan ev bare varme det i folie i ovnen eller på grillen) og servere med potetsalat og grønnsaker. Om vinteren kan vi lage det som deilig søndagsmiddag med poteter, brun saus og grønnsaker.

I dag lagde vi en deilig, gratinert form i ovnen som jeg serverte med ris.

<><> UA-32650012-1</><></>
Saus helles over kjøtt og grønnsaker, kun ost igjen før gratinering i ovn


Ingredienser, 4 personer:
  • ca 400 gram kassler
  • 4 champinjonger
  • 1 grønn paprika
  • 1 rød løk
  • 1 brokkoli
  • 1 matfløte
  • 1 flaske chilisaus (Heinz)
  • pepper
  • ost til gratinering

Grønnsaker og kjøtt, klar for saus og gratinering

Skjær kassler og grønnsaker i terninger og legg det i en ildfast form. Bland sammen matfløten og chilisausen sammen med litt pepper. Hell dette over grønnsak og kassler blandingen, strø over revet ost og gratiner i ovnen på 200 grader til osten er smeltet.

Serveres med ris og ev med hjemmelaget foccacia

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...