søndag 20. mai 2012

Grillede hvitløksscampi i parmaskinke

Deilig forrett eller appetittvekker som er perfekt når du inviterer til små eller store grillselskaper. Til 3-4 personer trenger du:


Ferdig grillede!


Ingredienser:
  • 24 rå scampi, renset
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 ss hakket frisk eller tørket dill
  • 1 ss hakket frisk eller tørket estragon
  • 12 skiver parmaskinke (ev spekeskinke)
  • 4 ss olivenolje
  • salt og nykvernet pepper
  • trespidd

<><> UA-32650012-1<>
Klare for grillen

Tilberedning:
    Legg spiddene i kaldt vann. Rens og tørk scampiene og legg dem i en bolle med hvitløk, dill, estragon, salt, pepper og olivenolje (bruk lite salt ettersom skinken kan være ganske salt). Bland alt godt og la det ligge en stund. Skjær parmaskinkene i to på langs og pakk hver scampi inn i en halv skinkeskive.

Træ rekene på grillspiddene med litt avstand mellom. Grill direkte på middels varme i 5-6 minutter til scampiene er rosa og faste. Stek på begge sider. Server umiddelbart

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...