onsdag 22. februar 2012

Barcelona

Barcelona er en av mine favoritt storbyer i Europa og jeg har vært der mange ganger både på jentetur, par tur og med familien. Den siste jenteturen vår gikk hit helt i slutten av november 2011, og var en fantastisk opplevelse. Både fordi vi hadde et fantastisk vær og fordi vi leide en PentHouse for hele gjengen.

Lunsj på terassen i vår penthouse leilighet, sent i november!
Vi var 8 jenter og hadde en herlig leilighet i 16. etasje med 4 soverom, 3 bad, stue, kjøkken og 2 terasser. Alt fungerte supert. Se link for leiligheten: penthouse i Barcelona

Leiligheten hadde en super utsikt og var i bra stand. Det var litt standard forskjell på de 4 soverommene og vi kunne tenkt oss at den lå litt mer sentralt om vi skulle reist igjen, men vi kommer ikke til å reise på jentetur uten å bo på denne måten igjen!

Shopping:
Med Plaza Catalunia som utgangspunkt, finner man mye bra shopping. Vi holder oss som oftest mest i gatene Passeige de Gracia, Las Ramblas - nordover fra Plaza Catalunia, og Avenida Diagonal.

Restauranter:
Et sted jeg vil anbefale er et av våre lunsj steder. En herlig, litt trendy og moderne tapas bar: restaurant Cachitos  Vi var der til lunsj, men dette er også et sted der det blir fart og liv på kvelden. Restauranten ligger på Las Ramblas, men på oversiden av Plaza Catalunia.

En av kveldene var vi på Shoko, restaurant og club. Vi startet med middag i restauranten og fortsatte så på "privat område" på klubben. Veldig morsom kveld!

På disse linkene finner du kanskje flere gode tips: På byen i Barcelona, Uteliv i Barcelona, Barcelona nightlife

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...