onsdag 12. september 2012

Brie og bacon pai

Pai er deilig og populært, både i familien vår hos store og små, men også når jeg får venninner eller andre på besøk en kveld i hverdagen. Dette er en smakfull og god favoritt jeg har laget i mange år!



Deilig og smakfull pai


Ingredienser:
  • 1 pakke Maizena paideig
  • 1 pakke bacon
  • 250 gram brie
  • 1 boks matfløte
  • 3 store egg
  • salt og pepper

Tilberedning:
  • Lag deigen som anvist på pakken. Husk å "prikke" deigen
  • Klipp bacon i passe biter og stek den i en panne
  • Del brie osten i passe biter og legg i paideigen
  • Legg bacon over brien
  • Visp sammen egg og fløte sammen med salt og pepper (vær forsiktig med saltet ettersom det er bacon i paien også)
  • Hell egg og fløte røren over det hele
  • Stekes i 35-40 minutter ved 200 grader (til eggemassen har stivnet og deigen er stekt)

Serveres med en frisk salat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...