onsdag 4. juli 2012

Grillet ytrefilet med fargerik pasta og ruccola dressing

Jeg sier det igjen, tilbehøret må varieres når vi griller! Dette er en smakfull og deilig variant med pasta, som vi ikke har så ofte til grillmat. Blandet med grønnsakene og med ruccola dressing, smaker dette super godt! Ruccola dressing kan virkelig anbefales!


Deilig og friskt med godt kjøtt fra grillen


Ingredienser:
  • ytrefilet
  • 1/4 pose ruccola
  • 1 presset hvitløk
  • 2 ts hvitvins vinäger
  • 5 matskjeer med olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • pasta
  • 1/2 pakke kirsebær tomater eller lignende
  • 1/2 rødløk
  • 1 grønn paprika (eller gul)
  • noen soltørkede tomater
Tilberedning:
Krydre ytrefiletene med salt og pepper og gjør dem klare for grillen. Kok opp pasta. Mens pastaen koker deler du tomatene i 2, skjærer løken i tynne ringer samt strimler paprikaen og noen soltørkede tomater. Grønnsakene blandes med pastaen.

Ruccoladressing:
Miks sammen ruccola, hvitløken, vinäger, olje, salt og sukker med en stavmikser og hell over i en liten serveringsbolle. Helles over pastaen ved servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...