søndag 29. juli 2012

Grillet kyllingfilet i pesto og serrano skinke med chorizo poteter

Kylling kan lett bli litt tørt synes jeg, og det er derfor viktig med tilberedning og tilbehør. I dag hadde vi deilig grillet kyllingfilet til middag. Fileten hadde jeg lagt på pesto før jeg surret rundt serrano skinke. Dette ble saftig og smaksrikt sammen med chorizo poteter og en enkel tomat og løk salat.

Nygrillet mat på terrassen!


Ingredienser:
  • 1 kylling filet pr person
  • pesto
  • 2 serrano skiver pr kylling filet
  • små poteter (for eksempel Amadine eller Party poteter)
  • 1 chorizo pølse, skåret i skiver
  • oregano
  • 3 tomater
  • 1/2 rødløk
  • balsamico eddik
  • olivenolje
  • salt og pepper
Tilberedning:
  • smør pesto på kyllingfiletene og surr rundt serrano skinke
  • Skjær chorizo pølsen i tynne skiver
  • vask potene og legg dem i en ildfast form. Ringle over litt olivenolje samt krydre med maldonsalt, pepper og oregano. Stekes på ca 200 grader. Chorizo pølsene legges på formen når det er ca 10 minutter igjen av stekingen
  • Skjær tomatene og rød løken i biter. Bland sammen og ta over god olivenolje og balsamico eddik, krydre med salt og pepper
  • Grill kylling filetene

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...