torsdag 5. juni 2014

Tagliatelle med Ragu

Enda en middagsrett fra forrige ukes Godt Levert. En deilig pastarett med kjøttsaus som også er rask, enkel og deilig middag for hele familien.



Deilig pasta til middag

Ingredienser, 2 voksne og 2 barn:
  • 400 gram pasta
  • 1/2 dl olivenolje
  • 1 løk, finhakket
  • 2 gulrøtter
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 kvast fersk rosmarin
  • 500 gr karbonadedeig
  • 400 gram hakket tomat (på boks)
  • Litt salt og pepper
  • Litt revet parmesan
Tilberedning:
  • Hakk opp løk, gulrøtter og hvitløk.
  • Varm opp litt olje i en kjel og fres dette sammen med rosmarinkvasten (løken skal bli blank/gyllen)
  • Brun samtidig karbonadedeigen i en stekepanne. Ha kjøttet over i kjelen med grønnsakene, kok ut stekepannen med litt vann og tilsett tomatene.
  • Kok opp og la det forsiktig småkoke i 15-20 minutter. Kok samtidig opp vann med litt salt og olje til pastaen, slik at denne koker mens raguen koker ferdig.
  • Vend kjøttsausen over pastaen og kriydre med litt salt og nykvernet pepper. Dryss gjerne over revet parmesan og ev litt fersk basilikum
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...