onsdag 4. juni 2014

Panerte fiskefingre med ovnstekte poteter og tzaziki

Denne middagen er inspirert fra en av forrige ukes retter fra Godt Levert. Vi gjorde litt om på tilbehøret, og var veldig fornøyd med denne fiskeretten.



Panerte fiskefingre med deilig tilbehør
Ingredienser:
  • 500 gr torsk
  • salt og pepper
  • 3-4 ss hvetemel
  • 1 egg
  • 1 liten pose pankomel
  • olje til steking
  • poteter
Tilberedning:
  • Del potetene i to, pensle de med olje og krydre de salt og pepper. Stekes i ovnen på 220 grader 20-30 minutter
  • Tørk fisken og del den i passe store "fingre". Krydre med salt og pepper.
  • Vend fisken i hvetemel, så i sammenpisket egg før den dekkes med pankomel (bruk ev brødrasp eller lignende til panering).
  • Stek fiskefingerne i panne med litt olje
  • Lag en god, valgfri salat
  • Serveres med tzaziki
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...