mandag 19. mai 2014

Coleslaw

Nå er grillsesongen godt i gang igjen! For ikke å bli lei, forsøker vi å variere tilbehøret så mye som mulig. Coleslaw har blitt en ny favoritt for oss i år. God både på burgeren, ved siden av spare ribs og annen deilig grillmat.

Coleslaw, deilig tilbehør til grillmaten!


Jeg har søkt litt rundt, og har falt for oppskriften til Bent Stiansen. Synes det var litt lite "saus" på den, så jeg lager dobbelt opp av det.

Her er den:

Ingredienser:
  • 300 gram kål, snittes i strimler
  • 1 stk gulrot, raspes grovt
  • 1 grønt syrlig eple, raspes grovt
  • 2 ss finhakket sylteagurk
  • 1 dl majones
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ss sukker
  • 2 ss HP saus
  • salt og pepper

Tilberedning:
  • Rens grønnsakene og snitt og rasp som beskrevet over
  • Bland majones sammen med creme fraiche, sitronsaft, sukker, HP saus, finhakkede sylteagurker samt salt og pepper.
  • Ha sausen over de snittede og raspede grønnsakene og bland godt

Gjør seg veldig godt til grillbuffeten!

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...