lørdag 20. april 2013

Soyamarinert laks med couscous og avocadosalat

Mm, deilig laksemiddag med mange gode smaker! En rask, deilig og sunn middag i hverdagen.

Middagen er servert!


Ingredienser (2 personer):
  • 2 skinn og benfrie laksestykker
  • 0,75 dl soyasaus
  • 1 lime
  • 1/4 rød chili
  • 1 ts revet ingefær
  • flytende honning (bytt ev ut med litt sukker)
  • 1 ss sesamfrø
  • 1 ss frisk koriander
  • couscous
  • 2 avocado i terninger
  • 3 tomater i biter
  • 3 sjalottløk
  • 1 ts sukker

Tilberedning:

  • Marinade: bland sammen soyasaus, chili, sesmafrø og ingefær og smak til med presset lime og honning
  • Stek laksen i litt olje til den har en fin stekeskorpe på hver side
  • Hell marinaden over laksen og la det putre litt i pannen (2-4 minutter)
  • Mens laksen steker: skjær avocado, tomater og løken i biter. Bland sammen saften fra en lime med 1 ts sukker og en ss frisk koriander. Bland sammen alle ingrediensene.
  • Lag couscous etter anvisning på pakken.
  • Legg couscous på tallerkenen og legg fisken over. Hell litt mer av marinaden over fisk og couscous. Server med avocadosalat.
Velbekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...